Hvem er vi?

Natursponsor.dk og støtten til naturen

Konceptet bag Natursponsor.dk er udtænkt, markedsføres og administreres af Charity Guard ApS. Charity Guard har over 10 års erfaring med indsamling af midler til velgørenhedsorganisationer og er en vellidt samarbejdspartner af langt de fleste danske velgørende organisationer.

Samarbejdet mellem Natursponsor.dk og Danmarks Naturfredningsforening

Natursponsor.dk samarbejder med Danmarks Naturfredningsforening om at samle danske virksomheder, som vil være med til at støtte Danmarks dyreliv, rent drikkevand og den unikke danske natur. Alle pengene fra natursponsoraterne går til projekter, som administreres af Danmarks Naturfredningsforening – dér hvor de gør størst gavn for hele Danmarks natur. Som tak for sponsoratet modtager virksomhederne et e-badge, som gør at forbrugerne kan se, hvilke virksomheder, der hjælper den danske natur. Samtidig modtager de også markedsføring via bl.a. deres eget online Natursponsor bevis.

Vores Natursponsor Team

IMG_4689

Salgschef

Jacob Callesen

IMG_4688(1)

Account-manager

Gabriel A. Reenberg

Lykkebo-Malka

IMG_4690

Account-manager

Michael Rasmussen

IMG_4691

Account-manager

Thorbjørn

Schacht-Petersen

Hvorfor vælger virksomheder at blive Natursponsorer?

Virksomhed-link

Hvorfor støtter forbrugere op omkring Natursponsor.dk?

Virksomhed-link2

Alle virksomheder kan støtte naturen

Det er ikke en betingelse for Natursponsoratet, at virksomheden har særlige miljøvenlige produktionsmetoder. En separering sikrer, at alle Natursponsorerne kan markedsføres på sociale medier, og at interesserede parter (virksomheder og private) kan ”like” og videresende på sociale medier, uden at dette involverer Danmarks Naturfredningsforenings øvrige aktiviteter. Læs mere i vores folder nedenfor.