Om Natursponsor

banner-info-virksomheder-info-2

Gør en grøn forskel – bliv Natursponsor. Du vælger selv størrelsen på sponsoratet. Tilmeld dig her

 

Det skal være muligt for alle at gøre Danmark grønnere.

Det eneste det kræver, er at I melder jer som natursponsorer. Jeres bidrag anvendes af Danmarks Naturfredningsforening i deres direkte arbejde med at frede danske naturområder og kæmpe for at skabe og bevare natur i Danmark.

Få en virksomhed med en grønnere profil

Mange virksomheder ønsker at arbejde med CSR, virksomhedens sociale ansvar. Måske tænker I allerede på miljøet i virksomheden? Og måske ved i også godt, at det er vigtigt? Men mange virksomheder er usikre på, hvordan de fører det ud i livet, og hvordan de fortæller det til omverdenen. Mange virksomheder er også i tvil om de er “grønne nok”, til at støtte naturen.

Her er løsningen: Bliv Natursponsor

Vælg en sponsorpakke, og så hjælper vi jer med det praktiske, så I nemt og enkelt kan vise det til omverdenen. Og vi sikrer, at pengene går derhen, hvor de gør mest gavn for naturen og miljøet i Danmark.

 

I modtager eget unikt online sponsorbevis, samt det grønne badge

Med natursponsor.dk, og dets grønne badge har danske virksomheder mulighed for, at indgå i et fællesskab om at tænke, og ikke mindst handle, grønt. Og ofte kan det måles direkte på virksomhedernes bundlinje. Jeres eget unikke sponsorbevis kan i også dele med medarbejdere, og på sociale medier.

Det er ikke altid let at drive forretning, og ofte kræver det tid og ressourcer at udforme strategier, der sikrer miljøet. Derfor har vi gjort det let og attraktivt for jer at tage del i kampen for Danmarks natur og miljø ─ også i fremtiden.

 

Natursponsor – gør en grøn forskel! Tilmeld jer her

 

????????????????????????????????????

Gør en grøn forskel - bliv Natursponsor!

Natursponsor.dk samarbejder med Danmarks Naturfredningsforening. Vores mission er at samle 10.000 danske virksomheder, som vil være med til at sikre Danmarks dyreliv, rent drikkevand og den unikke danske natur. Vi ved alle at der skal tænkes og handles i miljø, klima og naturbeskyttelse – inden det er for sent. Natursponsor.dk er derfor startet i 2015.